Salutació

L’intenció d’aquest blog és mostrar mitjançat imatges part del patrimoni natural i arquitectònic de la terra on visc. Tot i el seu nom, aquest blog no es limita únicament a la comarca natural de les Guilleries, sinó que també fa incursions a terres com el Collsacabra, Savassona, la Plana de Vic i demés contrades veïnes, les quals també sento com a meves. Espero que us agradi.

diumenge, 28 de juny del 2009

La Foradada

La Foradada

La Foradada, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Tamron AF 18 - 250
8 / Abril / 2009



La Foradada, Estiu

La Foradada, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Tamron AF 18 - 250
27 / Juny / 2009



La Foradada

La Foradada, Osona, Catalunya
Canon EOS 400D, Tamron AF 18 - 250
HDR
8 / Abril / 2009

L'engorjat de la Foradada reuneix les aigües del torrent de la Rotllada amb la riera de les Gorgues a través d'un escenari paisatgístic digne d'admiració. En el seu pas pel terme de L'Esquirol, el corrent constant ressegueix una densa vegetació i forma esplèndids salts, gorgs i meandres tot alternant amb ruïnes d'antics molins fins a trobar el pantà de Sau

Per trobar aquest indret cal partir des del camp de futbol de Cantonigròs, on es troba el camí cap a la Roca de la Foradada. Es tracta d’un camí de terra, amb bastantes pedres que en la part final solen estar força humides. El camí és pràcticament de baixada continua i es triga uns 15 minuts a recorre’l.

Fonts consultades:
Sau-Collsacabra
Localització:

6 comentaris:

David Soler ha dit...

Hola Albert, sempre és un plaer veure que ens ofereixes nous missatges al blog. Es fan esperar (no ets l'únic, jeje) però valen la pena, oh i tant!


Ah, estic content d'haver inaugurat el comptador ;)

Una abraçada. David

Unknown ha dit...

Un lugar precioso y una serie estupenda de fotos , me encanta el efecto seda que has conseguido en las cascadas. Un saludo, MªAngeles.

Jordi Gavaldà ha dit...

Hola Albert!!!

Ja estava a punt de fer una reclamació a la interpol per tal de tornar a tenir més imatges de les Guilleries. Aquest cap de setmana l'he passat a Sant Hilari i fa la mateixa olor de quan era petit.... i han coses que queden gravades per tota la vida i veure de nou les teves entrades en fan retornar a aquells anys...

Gràcies per tornar!!, espero que tot bé amb els exàmens.

Una forta abraçada

Jordi

Albert Codina ha dit...

Hola a tots!

Molts gràcies per els vostres comentaris i la vostra paciència. Cada cop se'm fa més dificil actualitzar aquest blog i cada com se'm concetra més en alguna epoca de l'any.

Ara començo vacances i espero tenir temps per publicar noves entrades i visitar els vostres blogs :D

Una abraçada,

Albert

ErnestMC ha dit...

Albert, m'encanta aquesta foto, el lloc, el moment...
definitivament m'has d'ensenyar aquesta foradada :-D!

Albert Codina ha dit...

Hola Ernest!

Moltes gràcies per le comentari. A la primavera serà un molt bon moment per anar-hi, ja parlarem per intentar trobar un forat per fer una excursió.

Una abraçada,

Albert